Izris krajinskega arhitekta

Dobro načrtovanje okolice je temeljito premišljen proces, ki zahteva tako znanje hortikulture, kot tudi dizajna. Za to bo poskrbela naša krajinska arhitektka.
Arhitektka je del naše ekipe za celovito urejanje okolice, izris pa vam lahko pripravi tudi kot neodvisno storitev. Načrt ostane vaša last, vam pa zagotavljamo številne ugodnosti, če celotno urejanje okolice prepustite v naše roke.
V procesu izrisa se oglasimo na vašem domu, upoštevamo vaše želje, jih usklajujemo do končnega izdelka in seveda opozorimo na določene karakteristike prostora, kot so lega, relief, vremenski in arhitekturni pogoji ter morebitni že obstoječi elementi v vrtu.

Izbor rastja

Arhitektka bo po usklajevanju z vami narisala zasnovo z določenimi pozicijami za drevesa, rastline, travno rušo ipd., nabrala rastlinsko gradivo, ki ga priporoča v izbran prostor, in v 3D načinu pripravila prostorski prikaz načrta. Na podlagi korektur lahko po vaši želji nadaljujete svojo izbiro rastlin in nato arhitektka pripravi končno zasnovo vašega projekta. Krajinska arhitektka izdela tudi podrobni kosovnik posameznega rastja, nato pa vam lahko okolico zasadimo, uredimo in vzdržujemo mi.
Scroll to Top